Iedere week bieden wij trainingen voor zowel beginnende als gevorderde turners. Om deel te mogen nemen aan onze trainingen heb je een geldige sportkaart van het SSCE nodig. Stuur een mail naar sucaturnt@gmail.com als je een keertje wil komen kijken of voor meer informatie.

Beginners trainingen
Iedere vrijdag van 17:00 tot 19:00 trainen beginners in de gymnastiekzaal op het TU/e sportcentrum.
Wanneer je al veel hebt geleerd of weer op niveau bent, mag je ook op donderdag meetrainen van 20:00 tot 22:00 in het gymnasium op het TU/e sportcentrum.

Beginner trainingen worden begeleid door Veronica Caprai.
Niveau indicatie: je hebt nog nooit geturnd en/of je hebt hulp nodig bij de basisoefeningen.
Wat kun je leren/doen: radslag, arabier, flikflak, overslag, salto, oefeningen op de balk, paardvoltigeren, rekstok, ringen, gelijke brug.
De meesten dragen gewone sportkleren en trainen op blote voeten.

We zoeken nog naar een assistent trainer op de vrijdag! Neem hiervoor contact met ons op.

Gevorderden trainingen

Turnhal de Vijfkamp

Iedere donderdag van 20:00 tot 22:00 trainen gevorderden  in het gymnasium op het TU/e sportcentrum.Iedere maandag van 21:00 tot 22:30 trainen gevorderden in de turnhal de ‘Vijfkamp’ aan de Vijfkamplaan 5, Eindhoven.

Gevorderden trainingen worden begeleid door Armand van der Aa.
Niveau indicatie: je hebt al eerder veel geturnd en je kunt zelfstandig en veilig trainen.

Onze locaties:

Op maandag trainen we in Turnhal de Vijfkamp. Deze heeft een vierkante vloer, valbakken met schuim, meerdere balken op verschillende hoogten, verschillende trampolines met eventueel tuigje aan het plafond, pegasus, rekstokken, (on)gelijke bruggen, etc. Onze gevorden turners trainen hier onder begeleiding van Armand en Amber. De cheerleaders trainen hier onder begeleiding van Amber.

Op donderdag en vrijdag worden door respectievelijk gevorderden en beginner in de gymnastiekzaal van het student sport centrum Eindhoven getraind. In deze ruimte kunnen verschillende oefeningen en toestellen worden klaargezet. Op donderdag staan er vaak de airtrack, ringen, lage en hoge balk, (on)gelijke bruggen, rond paardje. Op de vrijdag staan er vaak kleine vlindertrampoline, airtrack, ringen, rekstok, gelijke brug, lage balk, rond paardje.

Gymnastiekzaal, SSCE

Turnen op de gelijke brug op de achtergrond en turnster die aanrent voor pegasus (sprong).