Een sport waar je verbeelding de enige beperking kan zijn! 
 

E.S.T. SUCA is een turn- en cheerleadvereniging voor studenten. Heb jij altijd al willen vliegen of mensen willen gooien en vangen? Volg je dromen! De trainingen zijn zoals je het cheerleaden uit Amerika kent: met sprongen, tumbling en vooral stunts. Dit allemaal wordt gecombineerd tot een routine die we wel eens worden uitgevoerd. Pompons komen er niet aan te pas.

De trainingen zijn iedere woensdag van 17:15-18:45 op het sportcentrum van de TU/e in de Dojo.
Cheerleading trainingen worden begeleid door Amber van Es.

Nieuwe deelnemers zijn altijd welkom; dames én heren! Ervaring is geen vereiste, wel vragen we dat je (bijna) alle trainingen aanwezig bent. Het is tijdens de eerste acht weken van het eerste semester mogelijk om te zien of cheerleaden iets voor jou is. Vanaf november trainen we dan met een vast team. Je kunt gewoon deelnemen in je sportkleding en sportschoenen.

Binnen de cheerleaders hebben we leden die wekelijks komen trainen en leden die erbij zelf trainen in een vast groepje. Afgelopen jaar hebben twee van onze stuntgroepen deelgenomen aan het NK Cheerleaden met geweldige resultaten! De 1e plaats in de All Girl divisie en de 3e plaats in de Coed (mannen en vrouwen gemengd) divisie.

Interesse? Kom een keertje langs bij onze training!

 

Mocht je vragen hebben, neem dan contact met ons op: cheerleading.suca@gmail.com 

Om deel te mogen nemen aan onze trainingen heb je een geldige sportkaart van het SSCE nodig en moet je lid worden van E.S.T. SUCA.

Dynamisch, vol energie, technisch, spectaculair, maar vooral vol fun. Cheerleading 2016