Een sport waar je verbeelding de enige beperking kan zijn! 

E.S.T. SUCA is een turn- en cheerleadvereniging voor studenten. Heb jij altijd al willen vliegen of mensen willen gooien en vangen? Volg je dromen! De trainingen zijn zoals je het cheerleaden uit Amerika kent: met sprongen, tumbling en vooral stunts. Bij ons komen pompons niet te pas.

De trainingen zijn iedere woensdag van 17:30 tot 19:00 op het sportcentrum van de TU/e in de Dojo. Om de week trainen we op maandag van 21:00 tot 22:30 in de hal van Vijfkamp. In september en oktober, zijn alle woensdag trainingen open trainingen. Kom en ervaar cheerleaden zelf!

Cheerleading trainingen worden begeleid door Amber van Es.

Nieuwe deelnemers zijn altijd welkom; dames én heren! Ervaring is geen vereiste, wel vragen we dat je (bijna) alle trainingen aanwezig bent. Je kunt deelnemen in je sportkleding en (schone binnen-) sportschoenen.

Binnen de cheerleaders hebben we leden die wekelijks komen trainen en leden die erbij zelf trainen in een vast groepje. Afgelopen jaar hebben twee van onze stuntgroepen deelgenomen aan het NK Cheerleaden met geweldige resultaten! De 1e plaats in de All Girl divisie en de 3e plaats in de Coed (mannen en vrouwen gemengd) divisie. Ons cheerleading team heet UCE, dat staat voor University Cheerleading Eindhoven.

 

Cheerleaden is een echte teamsport. Zonder samenwerking krijg je geen stunt. Voor teambuilding hebben we vaak teamuitjes zoals etentjes, filmavondjes, dagjes weg, cheerleadingkamp, stappen en nog veel meer!

 

Interesse? Stuur ons een mail en kom een keertje langs bij onze training!
Mocht je vragen hebben, neem dan contact met ons op: cheerleading.suca@gmail.com 

Om deel te mogen nemen aan onze trainingen heb je een geldige sportkaart van het SSCE nodig.

Dynamisch, vol energie, technisch, spectaculair, maar vooral vol fun.

Cheerleading 2016