Ben jij degene die een avondje schaatsen regelt? Of zorg jij ervoor dat er verenigingskleding bedrukt wordt? Ga dan in een van onze commissies en maak Suca compleet!

Commissies zijn erg belangrijk voor Suca. Het houdt de vereniging levendig en als commissielid kun je veel handigheden leren. We hebben leden nodig die de website op orde houden, posters willne ontwerpen, wedstrijdinschrijvingen coördineren, routines creëren voor wedstrijden, mensen interviewen voor het verenigingsblad, foto’s maken tijdens evenementen, de boekhouding controleren, presentjes regelen, filmavonden, stappen, bbq, bowlen en andere activiteiten organiseren, etc.

Neem contact op met het bestuur voor meer informatie.

 

Binnen Suca bestaan er een aantal commissies. Deze commissies helpen het bestuur bij bijvoorbeeld het organiseren van activiteiten, of bij het regelen van de Suca-kleding. Hieronder een overzicht van de verschillende commissies:

Activiteitencommisie

2015-2016
Dit jaar hebben we de activiteiten commisie geintroduceerd voor het organizeren van alle activiteiten de E.S.T. Suca heeft te bieden. De activiteitencommissie werkt hard om alle activiteiten in goede banen te leiden.

De activiteitencommisie bestaat uit:

Thom Bruynseels
Oriol Caño Bellatriu
Danny Tsui

Kledingcommissie

2015-2016
Dit jaar bestaat de kledingcommissie der E.S.T. Suca uit Daniële Boek en Adrian Ampt. Zij zullen ervoor zorgen dat alle Sucanen zich strak in het pak(je) toonbaar kunnen maken!
Er zijn twee bestelmomenten in het jaar, het najaar (1 december) en in het voorjaar (halverwege maart). Wil je iets bestellen, spreek ons dan aan op de training of stuur een mailtje naar kledingsuca@gmail.com!!
Heb je interesse om plaats te nemen in deze commissie, of ter ondersteuning, laat het weten!

2014-2015
Dit jaar bestaat de kledingcommissie der E.S.T. Suca uit Dagmar de Reus en Mylene Frankfort. Zij zullen ervoor zorgen dat alle Sucanen zich strak in het pak(je) toonbaar kunnen maken!
Er zijn twee bestelmomenten in het jaar, voor de wedstrijd in het najaar (1 oktober) en in het voorjaar (1 maart). Wil je iets bestellen, spreek ons dan aan op de training of stuur een mailtje naar kledingsuca@gmail.com!
Heb je interesse om plaats te nemen in deze commissie, of ter ondersteuning, laat het weten!

2013-2014
De kledingcommissie van Suca bestaat dit seizoen uit Inge en Mylene. Zij zorgen dat de Suca’ers er op elke wedstrijd tiptop bijlopen in hun Suca turnpakjes, vesten, broeken en singlets. Daarbij krijgt ieder nieuw lid een gratis Suca shirt! Er zijn twee bestelmomenten in het jaar, voor de wedstrijd in het najaar (1 oktober) en in het voorjaar (1 maart). Wil je iets bestellen, spreek ons dan aan op de training of stuur een mailtje naar kledingsuca@gmail.com!
Heb je interesse om plaats te nemen in deze commissie, of ter ondersteuning, laat het ons weten!

Wedstrijdcommissie

2015-2016
De wedstrijd commisie bestaat dit jaar uit Mylene Frankfort en Sybrich Vlas. Zij zijn verantwoordelijk voor alles omtrent de wedstrijden van dit jaar.

2013-2014
De eerste Nederlandse Studenten Turn Competitie (NSTC1) van 2013 werd georganiseerd in Eindhoven door de E.S.T. Suca in samenwerking met de TSTV Saltare uit Tilburg. Voor het organiseren hiervan is er een speciale wedstrijdcommissie opgesteld, bestaande uit:

Susanne Brouwers (TSTV Saltare)
Mylene Frankfort
Joyce Pijnenburg
Dagmar de Reus
Anouk van Spanje (TSTV Saltare)

Deze wedstrijdcommissie heeft ervoor gezorgd dat er een top wedstrijd heeft plaatsgevonden op 16 november!

LustrumCie VI

2014-2015
De E.S.T. Suca heeft in dit jaar haar zesde lustrum, wat natuurlijk groots gevierd gaat worden! De LustrumCie heeft hard gewerkt om het beste van het beste voor elkaar te krijgen, opdat het lustrum niet alleen de leden, maar ook studerend Eindhoven en onze zusterverenigingen het lustrum nog lang bij zal blijven!
De LustrumCie VI bestaat uit:

Voorzitter: Dagmar de Reus
Secretaris: Sybrich Vlas / Mylene Frankfort
Penningmeester: Danny Tsui
Algemeen: Henrieke Meijer
Advisuer: Thom Bruynseels

Verenigingsfeestcommissie

2013-2014
Net als vorig jaar organiseert Suca samen met Atilla en Oktopus een gaaf verenigingenfeest! Vorig jaar was het een groot succes, mede door de commissie van toen. Maar wie o wie zal er dit jaar in de verenigingsfeest-commissie plaatsnemen? Dit is nog de vraag! Lijkt het je leuk om mee te helpen met organiseren? Laat dit dan weten aan het bestuur!