TeamNL Cheerleading treed op!

SUPPORT ONS OP ONZE REIS NAAR DE WORLDS! 🌎🧡Help onze atleten naar de ICU World Cheerleading Championships door te delen en te doneren zodat wij NEDERLAND kunnen vertegenwoordigen!đŸ‡łđŸ‡±Met dank aan Emile Roemer#LoveAndSupport #TeamNetherlands #Olympic #Worldsmonth #ICUWORLDS2019 #ICUWORLDS #COEDELITE #cheerisasport #cheerleadingworlds #emileroemer #Donate #Helpus #Supportus #TheWorldNeedsCheerleaders #Cheerleader #cheerleading

Geplaatst door Team Cheerleading Netherlands op Donderdag 4 april 2019

Suca is super blij met de drie leden die naar de wereldkampioenschappen cheerleaden gaan. Is dit niet geweldig?!
Komende zondag gaat het Nederlands team hun routine laten zien op het NK Cheerleaden in Zwolle. We zullen zondag naar Zwolle gaan om onze leden en TeamNL aan te moedigen. We laten nog wel weten hoe het was.

Gafe foto’s en meer info zijn te vinden op de Facebookpagina van Team Cheerleading Netherlands en hun Instagram! De werelkampioenschappen vinden plaats in Orlando (Florida, VS) op 25 en 26 april. Binnenkort komt er meer nieuws over de avonturen van SUCA op het Cheer WK.