Workshops Funastics 2019

We gaan deze drie sporten beoefenen tijdens de Funastics 2019!!!
Suca organiseert 3 verschillende workshops, in ieder wordt je een van deze sporten aangeleerd: cheerleaden, aerial silks (tissu) en paaldansen.

Workshops + dagplanning

Op de Funastics zijn studenten turners vanuit heel Nederland welkom om iets anders te beoefenen dan turnen. De verschillende en uitdagende workshops zien hierop toe. Probeer eens wat nieuws uit met je medeturners. De workshops van dit jaar zijn cheerleaden, aerial silks (tissu) en paaldansen.

Er zijn 3 subonderdelen op de Funastics waarvoor je je apart kunt inschrijven:
1) workshops,
2) avondeten,
3) feest en logeren en ontbijt.
Je kunt je eigen combinatie maken, bijvoorbeeld workshops-diner-feest of workshops-slapen-ontbijt. Het is aan jou; geef je keuzes door op het inschrijfformulier. Heb je het formulier al ingevuld en wil je iets wijzigen? Geef je wijzigingen door via email. Jouw bestuursleden kunnen voor jou controleren of jij je hebt ingeschreven en welke keuzes je hebt doorgegeven. Wijzigingen zullen na verwerking voor hen ook te zien zijn.

De maximale kosten voor de Funastics is €25 per persoon. Na het evenement krijgt jouw bestuur een factuur met de werkelijke kosten, die niet meer dan €25 pp zullen zijn. Je betaalt voor het deel waarvoor je je hebt aangemeld. De geschatte (maximale**) kosten zijn €10 voor workshops, €6 voor avondeten en €8 voor feest, overnachting en ontbijt. (**We doen ons best om onder de geschatte kosten te blijven, maar het kan dus afwijken. Het zal hoe dan ook in totaal onder €25 blijven.**) Het ziet er naar uit dat de totale kosten zelfs minder is dan €25 per persoon door de sponsoring van Butlaroo!

Paaldansen

Paaldansen

Cross Knee Release
Source: https://www.onlinepolestudio.com/moves/pole/intermediate/cross-knee-release/
Paaldansen

Aerial Silks

 

Aerial Silks

 

Aerial silks (Tissu)

Cheerleading

Wereld kampioen #2 Canada Coed Premier ICU 2019 (26 april 2019).

Cheerleaden
Senior Elite dag 1, 1e plaats 2019.

Cheerleaden.

Schrijf je in om mee te doen aan deze workshops!